Nyhed: Aflysning af Julematch 60`-er Klubben

Som i alle ved faldt der  i lørdags temmelig megen sne og det fortsatte delvist om søndagen.

Det kunne vi endda klare fordi vi havde en nødplan, nemlig at spille en putteturnering indendørs, men, men men, vi skal jo også kunne komme. I dag ligger mellem 20-30 cm. sne på parkeringspladserne og vejen til klubhuset, asfaltvejen er meget vanskelig passabel.

Meteogram, neste 48 timer

Meteogrammet: Taastrup

Med udsigt til frost resten af dette døgn og meget lidt regn med fortsat lave temperaturer, tror vi ikke i bestyrelsen ,at  det vil være muligt at parkere, hvorfor vi vælger at aflyse.

I stedet flytter vi arrangementet  til torsdag den 21. januar 2016  samme tid og sted:

2015 Julematch og -frokost – genopopslag

Hvis  en tilmeldt ikke ønsker at deltage og derfor ønsker det indbetalte beløb returneret, bedes du sende  din banks reg,nr og kontonummer, til jytte2103@live.dk  hvorefter jeg vil sørge for at det indbetalte beløb returneres .

De tilmeldte på listen er altså automatisk tilmeldt  den 21. januar 2016, medmindre de melder fra.