Nyhed: Årets første spisematch i herreklubben d. 7. maj

Vejrguderne var med herreklubben ved årets første spisematch, der blev afviklet med stor tilslutning d. 7. maj. Om det var det lune solskinsvejr under matchen eller den efterfølgende skipperlabskovs, der trak de mange spillere til skal være usagt, men 52 spillere var under starterens kommando, da matchen blev “skudt” igang kl. 17.00. Med tillæg af madholdet var der 56 spillere til den efterfølgende spisning, så der var fyldt godt op i klubhuset.

Den store tilslutning tilskrives blandt andet, at det på generalforsamlingen i Herreklubben tidligere på året blev vedtaget, at både formiddags- og eftermiddagsholdene, der spiller om tirsdagen, deltager i dagens præmiematch og at matchen på spisedagen er fælles for alle med gunstart kl. 17.

Efter veloverstået spisning, hvor der var rigeligt til alle, blev næste periodes madhold udpeget  ( der kunne godt ønskes større villighed blandt medlemmerne til at påtage sig dette for Herreklubben så vigtige hverv  –  kom IGEN når næste chance byder sig !! )

Herreklub 2 - 7.maj 13

Holdet , der står for arbejdet frem til og med næste spisematch tir. 4. juni, udgøres af:

Kristian Busk  –  Kim Nielsen  –  Peter Skouborg  –  Stig Vissing

Derefter gik vi over til en sand præmieregn. Præmier blev udleveret til alle vinderne af matcherne d. 16., 23. og 30. april og endelig vinderne af dagens match samt månedspræmierne.

Herreklub 1 - 7. maj 13

Dagens vinder René – på driving range før matchen

Dagens vindere  ( 9 huller slagspil ) :

Nærmest hul: René Karlsson med 1,03 meter

Vinder af A-rækken med  29 points : René Karlsson

Vinder af B-rækken med 30 points: Leo Dahl

Vinder af C-rækken med 32 points: Tommy Sørensen

Vindere af månedspræmier, april:

A-rækken med 24 points: Bo Christensen

B-rækken med 20 points: Flemming Madsen

C-rækken med 23 points: Henning Madsen

En anerkendelse og bifald blev også uddelt til de afgåede bestyrelsesmedlemmer  Stig Vissing og Jesper Helmer for deres store arbejde i Herreklubbens bestyrelse.

Husk fortsat tilmelding til Herreklubbens sommertur til Kalundborg d. 9. juni ( sidder i Herremappen )

Årets pointhøst