Nyhed: Heksedrik og Trolderier..

Sankt Hans aften blev – anført af klubbens overhekse fra dameklubben – fejret på behørig vis med heksedrik, hyggelige konkurrencer på puttinggreen, på indspilsgreen og på banen. Man må sige, at det blev tydeliggjort at overheksene ikke havde konfereret med vejrguden – man kunne få den tanke, at de satsede på vådt træ til bålet, så turen til Bloksbjerg kunne udsættes et års tid…… men

…trods verjgudens manglende samarbejde var det som sædvanlig en hyggelig Heksematch med præmie for længste drive, nærmest kost, bedste hold og de 3 bedste par i aftenens greensome. Igen i år havde mange af klubbens medlemmer fundet vej til klubben med de medbragte kødstykker til grillen og overheksene havde som sædvanlig formået et overdådigt salatbord.

… og alt imens vejret begyndte at arte sig nærmede 60 af klubbens medlemmer sig det vigtigste af alt på så’n en Sankt Hans aften… Bålet med overheksenes overheks allerøverst på skammelen på sin vej til bjerget i Harzen mens overtrolden Allan holdt en rigtig god båltale om forheksede åer og golfkøller (hele talen kommer her på hjemmesiden, når Allan er kommet ud på den anden side af heksedrikkens trolderier) – og så Drachmanns smukke midsommervise til melodi af  P.E. Lange-Müller. Efter en lang og endnu en rigtig hyggelig dag i vores golfklub,  kunne vi alle trætte vende næsen hjemad.

Tak til alle for medvirken til en god dag.

Det vindende hold

Hanne Busse & Erik Jensen – Eva Sørensen & Børge Marcher – Bodil Damkjær & Bo Nielsen havde sammenlagt 121 point.

Resultater for greensome turneringen

1. Majbritt Jensen & Per Pedersen                42 point