Nyhed: Årsregulering af handicap

I Albertslund Golfklub har vi nu gennemført den første årlige regulering af handicap.

Der er sket en vis regulering for mange medlemmer – og mange har fået det såkaldte EGA-handicap.

Via Golfbox er der udsendt meddelelser til alle. Vi ved dog at det ikke er alle medlemmer der modtager meddelelser fra Golfbox og vi anbefaler derfor medlemmerne at gå til Golfbox for at få overblikket.
I den forbindelse vil vi anbefale at medlemmerne får sat et “flueben” i rubrikken, hvor man kan modtage meddelelser fra Golfbox.
Dette skal gøres under “Min profil”.

Årsreguleringen er stort set gået smertefrit og egentlig helt automatisk. Vi har gennemset de lister som reguleringen er baseret på og har ikke fundet grundlag for de store korrektioner.

Der er dog 164 medlemmer, der har afleveret mindre end 4 scorekort fra tællende runder, og efter denne årsregulering derfor har mistet sit EGA-handicap. Det giver grund til at opfordre til at disse medlemmer får registreret mindst 3 scores meget hurtigt, så de igen har et EGA-handicap og kan deltage i turneringer osv.

Årsrevisionen er   effektueret
Resultatet af årsrevisionen kan ses herunder.

Liste

Antal

Medlemmer med 3 eller færre scores i sæsonenHar man ikke mindst 4 tællende scores i løbet af   sæsonen, får man ændret handicapstatus fra EGA Handicap til Handicap.

164

Medlemmer med 7 eller færre scores i sæsonenHar man ikke mindst 8 tællende scores i løbet af   denne sæson er der ikke grundlag nok for at foretage revision.

83

Medlemmer der har opnået handicap 36 i sæsonenHar man først fået sit EGA Handicap i løbet af denne   sæson er der ikke en komplet sæson som grundlag for en revision.

41

Medlemmer der ikke er blevet reguleretRevisionen har vist at medlemmets handicap er   retvisende.

60

Medlemmer der er blevet reguleret 1,0 nedRevisionen har vist at medlemmets handicap er for   højt.

5

Medlemmer der er blevet reguleret 2,0 nedRevisionen har vist at medlemmets handicap er for   højt.

7

Medlemmer der er blevet reguleret 1,0 op + stigning over 1,9Revisionen har vist at medlemmets handicap er for   lavt. Medlemmets handicap er i løbet af sæsonen steget med mere end 1,9.

1

Medlemmer der er blevet reguleret 2,0 op + stigning over 1,9Revisionen har vist at medlemmets handicap er for   lavt. Medlemmets handicap er i løbet af sæsonen steget med mere end 1,9.

2

Medlemmer der er blevet reguleret 1,0 op + stigning under 2,0Revisionen har vist at medlemmets handicap er for   lavt. Medlemmets handicap er i løbet af sæsonen ikke steget med mere end 1,9.

14

Medlemmer der er blevet reguleret 2,0 op + stigning under 2,0Revisionen har vist at medlemmets handicap er for   lavt. Medlemmets handicap er i løbet af sæsonen ikke steget med mere end 1,9.

18

Medlemmer der er blevet manuelt reguleretMedlemmer i denne gruppe er blevet manuelt reguleret   og falder derfor uden for årsrevisionen. Medlemmets handicap er i løbet af   sæsonen ikke steget med mere end 1,9.

2

Alle medlemmer inkluderet i årsrevisionenKun medlemmer med hjemmeklub her og med   max. handicap 36 er blevet inkluderet i denne årsrevision.

397