Nyhed: Coronaændring 60`-er klub

Med  henvisning til Albertslund Golfklubs bestemmelser om corona<.

Smittetallet i Danmark er i den seneste tid steget. Regeringen har derfor i dag indført restriktioner i 18 kommuner. Det betyder, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50 i de pågældende kommuner og at barer og restauranter igen skal lukke kl. 24 og ikke først kl. 02.
DGU sender derfor reviderede anbefalinger ud med klubnyt i dag. De væsentligste forandringer er derfor, at vi i de pågældende kommuner ikke må forsamles mere end 50 i en gruppe på golfbanen. DGU tolker det således, at der fortsat gerne må være mere end 50 personer på en golfbane, da en golfbane er et stort areal, men der må ikke være samlet mere end 50 personer i en gruppe på noget tidspunkt. Vær i denne forbindelse særligt opmærksom på p-pladsen og området omkring klubhuset.”
Har bestyrelsen for 60èr -Klubben ændret afholdelsen af afslutningsmatchen , se opslag nedenfor og på tavlen i klubhuset

Afslutningsmatch 2020 (4)