Nyhed: Dejlig afslutning- 60`-er klubben

Torsdag den 3. oktober 2013 var så den sidste gang vi mødtes i sommersæsonen. Det er altid lidt vemodigt, men husk at vintergolf er en mulighed, og at det nu snart igen stunder mod lysere tider og foråret, der så sagte vil komme igen i 2014.

Lidt  om tal:

2 spilledage var ramt af regn i et sådant omfang at der ikke blev spillet om præmier.

Sæsonen begyndte den 26. april 2013 og sluttede med afslutningsmatchen.

Der var 22 dage hvor vi havde arrangementer, og det gennemsnitlige antal deltagere på de ordinære torsdage var 51.

På den årlige sommertur var der 56 deltagere.

60`-er klubben har 105 medlemmer.

Vinderene i 2013  var en bred skare. Der optræder i optællingen 29 forskellige navne, som har modtaget præmier.

Der var torsdag den 3. oktober 2013 72  glade og forventningsfulde medlemmer  på banen til at spille 18 huller i form af foursome.

Til at deltage i den efterfølgende frokost var der 77 deltagere.

Vi havde fået frokosten leveret af Slagter Kruse i Taastrup, og vi har kun modtaget positive tilkendegivelser om arrangementet, så tak for det.

008

Så er vi klar til at slå ud.

010

Så har  alle været oppe og nyde udsigten fra teestedet hul 5.

013

Greenen hul 9 i  efterårssol.

017018020

77 glade golfere til spisning efter veludført spil.

022

Årets 60`-er blev Flemming Frederiksen. Flemming er en person som ikke gør meget væsen af sig, men altid er meget hjælpsom, og lever op til en god 60`-er, nemlig at det er vigtigt at være sammen og have det godt med hinanden.

023

Nr. 3 med 28 stabelfordpoint blev Christian Halgreen og Gyda Pelby.

Nr. 2 med 31 stabelfordpoint blev Tove Magrethe Erikssson og Bjarne Meyer.

Nr. 1, med lavere handicap og også 31 stabelfordpoint blev Anton Fredberg og Hans Otto Sørensen.

Derefter var der lodtrækning af klappepræmier og her rettes en særlig tak til Bo Guldhammer for de mange flasker likør m.m. han havde doneret.

Steen Bender fik overrakt en vingave fra 60`- er klubben i anledning af sin 90 års fødselsdag, og medlemmerne sang en fødselsdagssang.

Efter en dejlig dag var det tid til oprydning, og  tak til alle der hjalp til, så vi kunne efterlade klubhuset pænt ryddet.

Tak for i år og tak for  gaven til bestyrelsen.

Søren