Nyhed: Dejlig torsdag i sol og sommer

Torsdag den 31. maj 2018 var vi 38 fra 60`er Klubben på besøg i Frederikssund Golfklub.

Banen kan bestemt anbefales den har brede fairway og store green. Kommunikation og tidsbestilling foregår helt gnidningsfrit. Baneguiden var fin og letforståelig.

Ved ankomsten var som aftalt buggy og scorekort klar og da alle var kommet lidt før tid, kunne vi starte lidt før klokken 0900.

Den gruppe jeg var med begyndte på hul 17 med en dejlig udsigt over fjorden mod Frederikssund. Klokken . 13.05 havde vi færdiggjort runden. Det var dejligt, at der flere steder var vandposter så vi i det varme vejr, med sol fra en skyfri himmel, så vi kunne efterfylde vandbeholdningerne.

Klokken 14 var alle inde og vi var klar til frokost i Restaurant Egelunden, med en dejlig udsigt.

Vi fik 3 stykker hjemmesmurt stykker smørrebrød til en rimelig god pris. dejlig mad og fin betjening, kan virkelig anbefales.

Før frokosten fik mange lidt vædske på terrassen.

Vinderne af dagens match

Damerækken:

nr. 1 Bodil Damkjær 35 point.

Nr.2 Lissi Munch 33 point.

Herrerækken:

Nr. 1 Niels Erik Andersen 36 point

Nr. 2 Steen Larsson 34 Point.

Tak til alle deltagerne og tak til Frederikssund golfklub og restaurant for en dejlig dag .

Besøg kan virkelig anbefales.

Bestyrelsen.