Nyhed: Den 23. august!!

Den 23. august bliver en travl dag for spillere og golfklubben.
Fra tidlig om morgenen er parkeringspladsen ved Vesterled domineret af filmholdet der skal optage  en scene ved hul 3.
De fylder faktisk hele parkeringspladsen op, og medlemmerne bedes finde andre steder at parkere.
Der bliver en vældig trafik på asfaltstien langsbanen – og indover hul 7 på vej til hul 3. Det er når skuespillere optagegrej og ambulancer + politivogne skal ned til optagelserne.
Filmholdet er orienteret om, at der er mange spillere på banen og de vil forhåbentlig respektere spillet.
Når de så er færdige på hul 3 vil de indtage det højloftede lokale i klubhuset – til frokost.
Derefter går de til drivingrangen – hvor de skal optage videre.
Desværre kommer det nok lige til at passe med at 60-er gruppen også skal spise osv…..vi må altså klemme os lidt sammen.
Kl. ca. 14.00 begynder sponsorerne at komme.
Der er jo sponsormatch om eftermiddagen.
Der bliver dermed en vældig trafik ind og ud af parkeringen for at få 60-er gruppen ud og sponsorerne ind.

Vi håber på stor velvillighed og elegance når hele dette puslespil skal gå op…