Nyhed: Der var mange på banen

Torsdag den 23. august, en dag med høj sol og varme, var vi mødt op til lodtrækningen klokken 0830.

Allerede ved ankomsten kunne vi, som oplyst på hjemmesiden, konstatere at noget udsædvanligt var i gang. Parkeringspladserne ved Vesterled var optaget af mange og store biler, nå vi blev venligt af DR-medarbejderne vist op til parkeringspladsen ved klubhuset.  Alt gik fint.

Vi var 54 mødt op til lodtrækningen, men vi var efter det oplyste fra en sikkerhedsmedarbejder fra DR i undertal idet filmholdet med statister og skuespillere løb op i knap 70.

Hul 3 hvor optagelserne skulle foregå var lukket for spil, så vi gik fra hul 2 til 4.

Som følge af at hul 3 , hvor der normalt udsættes to hold af 4  var udtaget, blev der lidt mere proppet på de andre huller, men det gik fint. Alle var inde til tiden. Og det var vigtigt for efter os fra 60`-er klubben var der sponsormatch.

Billeder fra hul 3

60`-er klubben var i sidste uge på sommertur, og det var dejligt at komme “hjem”. Vores bane står meget flot i forhold til de baner vi spillede på. Især bunkers og green er meget flotte. Nu er der også begyndt at gro rough så banen bliver sværere.

Som følge af, at hul 3/12 var lukket bliver der ikke reguleret handicap.

Resultatet af 9 huller:

Damer:

Hanne Kure 16 point nr.1.

Kitty Sørensen  med 11 point nr.2.

Herrer:

Søren Andersen med 14 point nr. 1.

Hugh Thydahl med 13 point nr.2.

Resultat af 18 huller:

Damer:

Karen Rye med 35 point nr.1.

Ingeborg Nielsen med 33 point nr.2.

Herrer:

Svend Rye med 36 point nr.1.

Erik Pedersen med 29 point nr 2.

Bestyrelsen.