Nyhed: Det var en dejlig dag

Torsdag den 12. juni 2014 blev 60`er- Klubbens første showmatch afviklet over 9 huller . Bestyrelsen havde bestemt, at deltagerne kun måtte spille med en reduceret bag. 6 jern, 8  jern PW, SW og putter. Dette for at gøre det måske lidt sværere.

Vi var 59 tilmeldte og 56 der spillede  over 9 huller i greensome.

Maden var bestilt fra slagteren i Hedehusene der var 3 håndmadder pr. deltager og efterfølgende kaffe/the og chokolader.

Vejret var  dansk sommervejr ikke for varmt ikke for koldt, lidt blæsende med vind fra nordvest.

For at ruste sig til dagen var der til alle en lille skarp, Helge havde indkøbt en ny variant med smag af chili, det vakte jubel.

Præmierne var doneret af 60`er – Klubben.

Deres skribent var ude på banen, se billederne nedenfor. Ved hul 9 stod et hold med 3 herrer og en dame.

Det lykkedes ikke for nogen af herrerne at komme over bækken i første forsøg, så vores valg af jern var måske meget rigtig.

Om jern kan i øvrigt siges at ved hul 5, ville en herre give en drink til en kvinde, men hun svarede, at nej tak, jeg er bedst til fremmed jern.

007008013 014 016 017 021 022 023 030 031

Der skulle 13 stabelfordpoint til en 3. plads, Krista Jensen og Per Thornholm fik hædrende omtale.

Med 13 stabelfordpoint  blev Kirsten Brun Pedersen og John Elsner nr 3.

Med 16 stabelfordpoint blev Marita Salmony og Allan Gudmandsen nr. 2

Med 18 stabelfordpoint blev Karin Lund og Bendt Christensen nr. 1

Herefter var der lodtræning om klappepræmier .

Tak til alle deltagerne for godt humør og tak til alle der hjalp til undervejs så vi sammen fik en dejlig dag.

Søren Andersen