Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Det var godt nok hurtige greens

Torsdag den 28. august 2014 var en dejlig sommerdag, perfekt til golf. Men, men men, flere var ikke helt opmærksomme på, at banen var opsat til klubmesterskaberne, hvor første del blev afholdt søndag den 24. august og finalen lørdag den 30. august.

Det betød at greens var temmelig hurtige.

47 medlemmer af 60`- er klubben var mødt op i kampen mod greens.

Før resultaterne, så husk at næste torsdag den 4. september er for de der har tilmeldt sig showmatchen. Det der serveres efter matchen kan bære rønvin/hvidvin og øl. Husk i skal ikke tage tallerkener eller bestik med.

Husk også, at i ugen hvor den 11. september falder, arbejdes der på  flere fairways, hvorfor der ikke er ordinær 60`-er golf torsdag den 11.9.14.

Resultaterne:

Hædrende omtale med 29 stabelfordpoint til Karsten Sørensen, højere handicap end nr 4 og 3.

29.august 2014 009

Nr. 4 med 29 stabelfordpoint Vibeke Thornholm.

29.august 2014 010

Nr. 3 med 29 stabelfordpoint Inge Marie Petersen

29.august 2014 011

Nr. 2 med 31 stabelfordpoint Henrik Rasmussen

29.august 2014 012

Nr 1 med 32 stabelfordpoint Bent Christensen

Husk tilmeldingen til afslutningsmatchen er påbegyndt, se opslag på tavlen og her på hjemmesiden.

Søren

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret