Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Dragsholm, skønne minder

Torsdag den 1. juni 2017. Temperaturen var 11 grader kl. 0815 , delvist overskyet, så det var med lidt bange anelser dagen blev imødeset.

Dagen hvor 55 medlemmer af 60èr- klubben var mødt op til match.

Allerede i januar måned 2017, traf bestyrelsen beslutning om at vi ville spille årets overraskelsmatch på Dragsholm Golfklubs bane i det nordvestlige Sjælland.

Der har være en helt igennem god service fra den daglige leder Steve Smith. Alt fungerede perfekt, da vi ankom i den årle morgenstund stod buggyerne klar til de der havde bestilt, scorekort lå klar, butikken var åben.

Vi teede alle op fra rød tee, og banen var rigelig svær for alle. Blæsten stod ind fra nordvest, men ret snart begyndte skyerne at forsvinde og temperaturen steg betragtelig.

Greens var svært aflæselige, designeren er god til at skjule fald og  stigninger. Vi var mange der blev “brændt”.

Der var ikke mange træer på banen og roughen var rimelig hvis man blev på semirough.

Der var strålende udsigt overalt på banen.

Er banen et besøg værd. I den grad.

Da vi alle var kommet ind, var der i restauranten,  3 stykker smørrebrød til hver og en øl/vand/vin. Efterfulgt af kaffe.

God mad fin betjening . Kan anbefales.

På vej ud på banen, det var endnu lidt koldt

Så skinner solen og varmen kommer

Hvis i forstører billedet kan i se et hjerte, jeg fik fortalt at hjertet var anlagt af et forældrepar, som havde mistet en søn, og derfor anlagt dette mindesmærke.

Det var en udmærket frokost.

Banen var svær, men  ikke for alle.

Vi havde besluttet at lave 2 rækker, en for Kvinder og en for Mænd.

Resultatet for Kvinder:

Nr. 1 med 34 point Kitty Sørensen

nr. 2 med 33 point Vivi Bentzen

Nr.3. med 29 point Reni Greve

Resultat for mænd:

Nr. 1 med 33 point Flemming Kjelsmark

Nr.2 med 29 point Peter Skovborg

Nr.3 med 28 point Erik Pedersen

Tak til alle og Dragsholm Golfklub for en dejlig dag.