Nyhed: Endelig, endelig, 6.6.20

Endelig oprandt dagen hvor 60`-er klubben kunne gå i gang, ikke helt som vi plejer med gunstart men efter tilmelding på golfbox, og løbende start hul 1, og kun 9 huller.

Vi var ialt 48 deltagere og lige nu er vi 70 medlemmer af 60`-er klubben.

Det var dejlig at se jer alle igen.

Vi spiste frokost med rigtig afstand og efterhånden op ad dagen var der mange biler på parkeringspladsen.

Her er opslaget om opstart:

Så starter vi i 60’er Klubben, torsdag d. 4. juni kl. 8.30, men på en lidt anden måde,  indtil vi igen kan samles. Og der vil kun blive spillet over 9 huller.

Nogle har allerede betalt kontingent for sæsonen 2020. Vi er godt klar over, at det ikke bliver en hel sæson 2020, og slet ikke med de tiltag som vi plejer at lave i sæsonens løb.

Det vil vi selvfølgelig tage hensyn til, når vi skal planlægge sæsonen 2021

Kontingentet for 2020 er kr. 325,00,

som bedes indb.til bankkonto reg.2275 konto 6890-867-918, eller mobilpay 21 64 22 19

Husk at skrive medl.nr.og navn

I juni måned vil der blive spillet efter følgende regler:

Der vil være flyvende starttider i tidsrummet kl. 8.30 – kl. 10.50

Der kan maks være 56 deltager

Tilmelding via golfbox  til hele juni måned allerede nu.

Startlister med starttidspunkt offentliggøres via golfbox om onsdagen

Scorerkort lægges i en plastpose som bliver lagt frem i klubhuset (mere praktisk information senere)

Efter sidste torsdag i juni laver en gennemsnitsberegning pr.spiller, dvs har man afleveret 4 scorekort deles resultateterne med 4, har man afleveret 3 scorekort deles resultaterne med 3 osv.

Der vil blive 2 præmierækker 1 herre-  og 1 damerække, i begge rækker en 1., 2. og 3.plads.

Hvis regeringen og Albertslund Golfklub giver lov til at vi må være flere sammen 30-50, vil vi meget hurtigt skrive om eventuelle ændringer.

score 9 hulller 4.6.20

Score over 18 og eds er opdateret