Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Flot sponsordag

Der blev afholdt Sponsordag den 17. august.
Vi var vel usikre på vejret men sponsorformand, Flemming Madsen, troede fuldt og fast på godt vejr – under spil og middag. Det er en viljefast mand vi har på den post… det holdt!

I højt humør med start i klubben – hvor Klubbens formand bød velkommen – fik alle fremmødte lige en snack og andet godt til maven – inden spillet kunne begynde.

Efter spillet – 9 huller Texas Scramble – var der gang i grillen og en vældig snak om spil og andre uretfærdigheder – samt udvekling af gode ideer og muligheder på tværs af forretningerne.

Selvfølgelig var der vindere der skulle fejres og præmieres, men det vigtigste var dog at vi havde en rigtig god dag.

Tak til alle sponsorer – for godt humør, præmier og for den støtte i giver klubben.
og tak til de som bar og slæbte denne dag, så det hele kunne afvikles fint og flot.

…og så kom regnen ellers for fuld kraft bagefter…

To formænd på en fin dag

Doc.point og Tandlæge.dk

Slamsugercentralen og Aner Invest

ASAP – Professionel skadeservice

Havdrup Maskinforretning

De grønne Klude og Nykredit Bank, Greve

Nykredit Bank, Greve

Sallies Restaurant og Snackbar – Henrik Hansen sammen med Nelda, Erik jensen og Greenkeeperen.

Inge Johannesson og Per Nielsen fik præmien for Nærmest hul

Søren Ingemann, ASAP fik herresidens præmie for Nærmest stregen

Lillian Madsen tættest på blå linje hul 7

Mikkel Wessel Larsen & Henrik Matthis blev nr. 4

Claus Sørensen og Henrik Hansen (Sallies) blev nr. 3. Henrik skulle gå lige før præmieuddelingen.

Tobias og Jeff Glemø Fra De grønne klude. Nr. 2 efter megen fin fintælling

Kim Kiefer-Hansen, Nykredit & Jesper Helmer vandt dagens match – med 27 point – efter fintælling