Nyhed: Første herredag i det nye år

Så kom foråret og vi fik afviklet årets første ordinære herredag.  Som vedtaget på generalforsamlingen blev dagens match afholdt i 2 afdelinger; nemlig en om formiddagen, med start tid mellem 9 og 11, og en om eftermiddagen, med starttid mellem 15 og 17. Og sådan vil herrematchen, som en forsøgsordning, blive afholdt resten af året.

dagens vejr var perfekt og 45 mand var mødt frem for at spille de 9 huller. Vi blev desværre, grundet det kolde forår, nødtil at spille fra vintertee til vintergreens, hvilket jo ikke er helt så sjovt, når nu man gerne vil i gang med en rigtig gang golf. Og som den afgående formand højlydt bedyrede:” Det var aldrig sket i min tid som formand”. Den nye formand beklager meget og lover at stramme op. Men hvad pokker, der er jo stadig øl og pølser i klubhuset så det går jo nok.

Men anderledes var det i hvert fald at se en herre spille på vinterbane i korte bukser og T-shirt.

Dagen vindere blev:

Nærmest hul: Thomas Kofod med 1.40 meter

A-rækken blev vundet af: Bo Christensen med 25 point

B-rækken blev vundet af: Flemming Madsen med 26 point

C-rækken blev vundet af: Henning Madsen med 25 point

Alle præmier vil blive uddelt ved spisematchen.

Vi vil i nær fremtid opdatere informationer og vedtægter for herreklubben så de passer med de nye tiltag.

Hilsen den nye bestyrelse: