Nyhed: Golf under sydens sol

Dagens navn var Knud Konge: Knud den HelligeKnud 4.Knud Svendsen (ca. 1043 – 10. juli 1086) var en dansk konge, der blev valgt efter sin bror i 1080. Han blev dræbt i Albani kirke i Odense efter et oprør.

Allerede klokken  0830 ved lodtrækningen var det varmt og varmere blev det undervejs.

Selvom det var ferietid var 46  mødt op for at have en hyggelig dag sammen under solens bagende stråler, Vi fik drukket meget vand, og spillet var for ret mange temmelig fremragende.

9 hullers matchen:

Nr. 3 med 15 stabelfordpoint blev Niels Nøhr.

Nr. 2 med 18 stabelfordpoint blev Ole Jensen

Nr. 1 med suveræne 22 stabelfordpoint blev Karen Rye jensen, tillykke med det nye handicap.

18 hullers matchen:

Det må være varmen der gjorde, at vi i bestyrelsen ikke havde helt tjek på scorekortene, men så fik vi delt lidt flere præmier ud.

Nr. 5 med 29 stabelfordpoint , Marita Salmony.

Nr. 4 med 31 stabelfordpoint, Inge Marie Petersen.

Nr. 4 ligeledes med 31 stabelfordpoint, Else Friberg

Nr. 3 med 35 stabelfordpoint, Bjørn Foss

Nr. 2 med 37 Stabelfordpoint, tillykke med det nye handicap,Vibeke Thorholm.

CAM00400

Nr. 1 med 40 stabelfordpoint blev Christian Hallgreen, tillykke med det nye handicap.

Billedet er fra en tidligere præmie-uddeling, da Christian skulle  skynde sig hjem.

Om sommerturen til Slagelse/Trelleborg Golfklub.

Der er en ledig plads i et dobbeltværelse for en kvinde, sammen med Lene Barfod. Henvendelse til Lene Barfod eller mail til Søren Andersen jytte2103@live.dk

På gensyn næste torsdag.

Søren Andersen

Knud Konges dag
den v i. Albans Kirke i Odense i 1086.