Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Golfens dag 15. april

Albertslund Golfklub holder Golfens dag:

Søndag den 30. april mellem 10.00 og 14.30

Alle er velkomne – uanset om du er helt ny – om du har spillet lidt par 3-bane golf, eller om du er mere øvet… og det gælder selvfølgelig hele familien.

Golf kræver ingen forkundskaber og alle kan få glæde og fornøjelse af spillet med en golfbold. Det foregår i fri natur, og en stor del af golfsporten er det sociale miljø i klubhuset bagefter, hvor golfspillerne kommer ind med røde kinder og vind i håret og snakker om deres spil. Nogle spillere kommer ofte på banen og har her skabt venskaber – andre kommer sjældnere. Nogle medbringer hele familien, andre kommer alene. Nogle bruger hele dagen – andre kommer lige forbi et par timer. Nogle kommer for spillet og konkurrencen – andre for gåturen eller samværet. De fleste kan slet ikke lade være med at komme.

Vi ses på Snubbekorsvej 52-54, 2620 Albertslund.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret