Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Golfens Dag 17. april

preview_COLOURBOX17693444

Vi åbnede selvfølgelig dørene for alle interesserede på Golfens Dag den 17. april.
Det var ganske enkelt koldt!! Pænt vejr men vinden gjorde det koldt – helt ind i marven koldt.

Der kom dog allivel en masse besøgende og det er vi meget glade for. Vi håber også I var glade for vores arrangement…selvom smilene stivnede lidt i den hårde blæst.
Mange gode klubfolk gav en hånd og det er noget der luner. Folk til at bære frem og stille op og folk til at byde velkommen, folk på drivingrange og indspil, folk på puttinggreen og folk til at hjælpe gæsterne rundt på et par golfhuller. Folk til at sørge for kaffe og andet godt og folk til at passe grillen – og folk til at fortælle om klubbens aktiviteter. Det løber op – i antal og i energi. Stort tak for hjælpen. Meget flot indsats. Meget flot.
Det er meget prisværdigt at have klubfolk der kan stå i den stride iskolde vind – i et par timer – og derefter alligevel have overskud til et varmt smil.
Klubben gav traditionelt lidt øl og en grillpølse – og selvfølgelig en kop varm kaffe. Der var god afsætning på det hele.

Oveni de ting som klubben selv kunne stå for, kom der folk fra Sallies med en Milkshake maskine. Det var godt nok populært! Der gik ikke lang tid før de første 100 milkshake var leveret over disken – og nye forsyninger måtte hentes.
logo sallies

Formålet med dagen er – udover at være en festdag for klubben – at byde nye medlemmer ind i klubben på en god måde og med et godt tilbud. Også der havde vi succes – igen – i år. 19 nye medlemmer blev noteret.
Herimellem også nogle unge mennesker. Det er lig med mere liv i Ungdomsafdelingen – men der kom også meget unge voksne nye medlemmer, der trækker gennemsnitsalderen kraftigt ned. Dejligt, spændende og også forpligtende. Vi har jo inviteret indenfor og skal nu sørge godt for dem i de næste par år, indtil de har fundet deres stabile golfben.
Begynderfolkene er klar, kaninfolkene er klar, banen er klar, så det er vist bare at komme i gang.
Se meget mere her