Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Golfens Dag

Den 27. april afholder vi i Albertslund Golfklub – ligesom mange andre golfklubber i resten af landet – Golfens Dag

Jeg elsker golf
Under dette slogan har DGU sat gang i festlighederne – og vi vil åbne klubben for gæster mellem kl. 10.00 og 14.30.
Klubben er åben for alle. Vi er klar til at give instruktion til opstilling, slag og spillet og du kan prøve både at slå boldene langt og at slå de kortere præcise slag tæt på hullet.

Gæster kan også prøve at spille ude på banen, med venlig vejledning.
Alt er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Tag familien med!
Vi har udstyr, som kan lånes. Gæster skal bare møde op og bruge nogle timer på at opdage de mange glæder ved at spille golf.
Vi er også klar med en snak om golflivet og klubben på terrassen, mens gæsterne får lidt at spise og drikke.

Vi vil gerne have nye medlemmer og der starter begynderhold allerede den 28.4. Det er dog ikke en betingelse at melde sig ind for at komme på besøg på Golfens Dag.
Vi ses – på Snubbekorsvej 54… nemt at komme til både på cykel og i bil.

Her findes en flyer som kan printes ud: Flyer_A5_Albertslund 2014

Se lidt mere om dagen her

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox