Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Golfspilleren i centrum

Nu er det nu!
Klubben er gået ind i det projekt der hedder Golfspilleren i centrum.
Det er fra klubbens side et spørgsmål om at få så godt et arbejdsgrundlag som muligt og derfor har bestyrelsen valgt at entrere med dette DGU-baserede projekt ( i samarbejde med Raw Milk).
Golfspilleren i centrum er et spørge skema som udsendes til 1/3 af klubbens medlemmer 3 gange om året. Dermed vil alle medlemmer blive kontaktet i denne sæson.
Som medlem vil du altså modtage ét spørgeskema om året. Vi syntes det er vigtigt, at vi modtager din feedback omkring dine oplevelser i golfklubben

I vil blive spurgt til mange ting som vedrører klubben, klublivet, træning og banen.
Svarene vil – anonymt – tilgå bestyrelsen og vil blive omdannet til tendenser og procenter. Men samlet set vil det altså være en mægtig fint grundlag for udvikling af klubbens virksomhed fremover.

Det er helt oplagt, at vi ønsker så mange svar som muligt. Jo flere svar jo bredere grundlag.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer. Denne viden giver os en mulighed for at udvikle en organisation som arbejder mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Golfspilleren i centrum

De første spørgeskemaer udsendes den 12. maj. Den næste tredjedel udsendes 21. juli og den sidste den 22. september