Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Golfspilleren i centrum

Golfspilleren i centrumKære medlem

Igen i år gennemfører vi spørgerunden med Golfspilleren i centrum. Anden runde er i gang i disse dage.

Vi ønsker at blive bedre til at behandle og bruge materialet og derfor vil vi bede om dine indtryk og meninger – også selvom du måske syntes, at du ikke lige blev anerkendt sidste år.

Vi kan også bruge årets svar til at vurdere om vi, siden sidst, har lavet ændringer som kan mærkes.

I vores bestræbelse på at udvikle golfklubben har vi altså brug for din besvarelse til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for medlemmernes oplevelse af klub og klubliv.

Den 26. juli udsender vi årets anden runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer del som i denne omgang får mulighed for at give input.

Hvis du modtager en email invitation til medlemsundersøgelsen håber vi du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen.

– Tak

Med Venlig Hilsen