Nyhed: Golfspilleren i centrum

Til hjemmeside-2Golfspilleren i Centrum.

I vores bestræbelse på løbende at udvikle Albertslund Golfklub, har vi valgt at indgå i et samarbejde med Dansk Golf Union og deres samarbejdspartner Raw Milk.
Medlemmernes mening er central i dette samarbejde.

Golfspilleren i Centrum giver os mulighed for at øge opmærksomheden på den enkelte golfspillers oplevelse i vores golfklub, og stræbe mod at skabe flest mulige positive ambassadører blandt klubbens medlemmer og gæster.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmers oplevelse af Albertslund Golfklub. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle organisationen og skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Det er jo oplagt, at den gode oplevelse for medlemmerne skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Som medlem vil du årligt modtage ét spørgeskema via din mail, som vi håber du vil besvare. Det er afgørende, at vi modtager netop din feedback omkring dine oplevelser i golfklubben.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen og medarbejdere