Nyhed: Hedeland Torsdag den 2. juni 2016

Torsdag den 2.juni 2016 var vi 54 golfere fra 60`-er klubben på vej til Hedeland Golfklub for at spiller en match på fremmed bane. Det var et forsøg, og efter de foreløbige tilbagemeldinger kan vi nok overveje  en gentagelse på et tidspunkt.

Der var mødetid klokken 0815, og vi havde aftalt med Hedeland Golf, at der var baglæns gunstart, hvilket betød at vi alle kunne slå ud henholdsvis kl 0900 og o910. Bestyrelsen havde bestemt at alle skulle starte fra rød tee, dels for at fremme tempoet og dels for at banen for herrerne ikke skulle blive for lang.

Aller var inde lidt over 14, nogle mere trætte end andre. Men vi spillede på en af årets varmeste dage, indtil nu.

Der var fuldt medløb på banen, hvis man altså ikke røg i roughen.

Der var 2 præmierækker: 1 damer og 1 herrer.

Før præmieoverrækkelserne var der frokost i restauranten, 3 gode håndmadder til hver og kaffe bagefter.

Frokost 2. juni 2016

Damerækken: Nr. 1 Kirsten Brun Pedersen med 36 point

Nr.2 Esther Kure med 35 point

nr. 3 Kirsten Bjerrum Larsen med 35 point

Herrerækken: Nr. 1 Niels Erik Andersen med 37 Point

Nr. 2 Hartvig Madsen med 35 point

nr. 3  Anton Fredberg med 34 point.

Vinder 2. juni 2016

Ingen bliver reguleret i handicap, der bliver heller ikke reguleret for de der har markeret eds.