Nyhed: Herre spisematch 21/8

Det var en dejlig aften i Albertslund Golfklub og 34 mand havde valgt at dele den med en gang hygge, golf og god mad. Efter dagens 9 hullers slagspil, var der dækket op på terassen, som med den nye markise, dannede en perfekt ramme for dette arrangement. Maden, som denne gang kom fra kinagrillen i glostrup, blev selvfølgelig mødt med en sund skepsis, da det jo var en smule utraditionelt. Men det viste sig dog at være ydders delikat, og et godt alternativ. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til madholdet, som gjorde det rigtig godt og ikke mindst Bo som lagde bil til en ret “sovset” transport.

Dagens resultater:

Nærmest hul: Der var mange det var tæt på, men nærmest var Kim Nielsen med 2,23 meter

A.rækken: Jens Jørgen Jensen med 32 slag netto

B-rækken: Thomas Kofod med 34 slag netto

C- rækken: Johnny Lindberg med flotte 30 slag netto

Så skulle der også deles lidt månedpræmier ud og de blev fordelt således:

A-rækken:

1. Jesper Helmer med 21 point

2. Nicolai Bast med 18 point

3. Bo v. Christensen med 15 point

B-rækken

1. Nils Erik Nielsen med 17 point

2. Thomas Kofod med 16 point ( bedst på sidste runde)

3. Peter Skovborg med 16 point

C-rækken:

1. Jørgen Malgart med 20 point

2. Rene Andersen med 17 point

3. Torben Larsen med 16 point

Resten af sæssonen spilles der ni huller på herredagen. Man er selfølgelig velkommen til at spille 18 hvis det kan nåes inden det bliver mørkt.

Nyt madhold blev der også fundet, og det består af: Ronny Saxkjær, Jens Jørgen Jensen og Thomas Kofod