Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Herre spismatch 13.september

Det fantastiske september vejr blev udnyttet til fulde da herreklubben mødtes til spisematch. Der blev spillet slagspil, mens grillen blev tændt. Og efterfølgende blev maden nydt på terrassen, mens der blev fortalt røverhistorier og anekdoter fra dagens runde. Da mørket var ved at falde på blev præmierne fordelt under store bifald.

Resutaterne kan ses her:spisematch-d-13-august-2016

Vi går nu ind i efteråret og det betyder at vi kun spiller 9 huller på de kommende herredage frem til årets sidste spise match som er d.11 oktober. Da det bliver tidligt mørkt starter vi spillet før og vi mødes derfor kl. 16.00.

Madholdet består af Ole Nysom, Ole risgaard, Flemming Petersen og Erik Bast

Årets afslutnings arrangement er d. 25 oktober, og vi gentager succesen fra sidste år med en gang natgolf med lysbolde og knæklys, (i år uden pandelamper). og efter spillet vil der være spisning. Jeg har hørt fra pålidelig kilde ar det skulle være mørbradgryde med hele svineriet. Der vil komme flere detaljer herom senere.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret