Nyhed: Herredag 10. juni

Golf og lunt sommervejr hører nu engang godt sammen. Det fik vi til fulde bekræftet, da herreklubben afviklede sin tirsdagsmatch med flotte scores.

I alt 61 spillere, fordelt med 19 om formiddagen og 42 om eftermiddagen, nød vores for tiden meget smukke og velplejede bane. Nogle nød banen så meget, at de tilsyneladende slog lejr undervejs  –  klokken var et godt stykke over 21, da de sidste kom i mål.

Indrapportering af spillere og scores på Golfbox sker uden de store problemer efterhånden som flere og flere bliver fortrolige med systemet. Dagens resultater og Order of Merits fremgår nu af Golfbox, men for at hædre dagens vindere følger de her:

A-rækken med 39 points: Jannik Petersen

B-rækken med 40 points: Svend Rye Jensen

C-rækken med 42 points: Søren Bach Jensen

Nærmest hul kom Svend Rye Jensen med 1,89 m.

Husk at der er tilmelding kørende til både Kalundborgtur d. 28. juni og spisematch d. 1. juli.