Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Herredag 12/4

Så fik vi prøvet det….. En herredag helt uden regnvejr. Det gode vejr fik 47 mand op af sofaen og ud til dagens 9 hullers match. Flere valgte dog at fortsætte på 9 huller mere. Der blev reporteret om noget blandet spil deltagerne, hvilket også kan ses af scorerne på golfbox. Der gik rygter om en der havde lavet en 15’er på hul 9. Men det er der vist ikke mange der tror på. ;D

Jeff havde, i kraft af hans deltagelse på madholdet, i dag sørget for pølser igen men for sidste gang i denne omgang, og der opfordres endnu en gang til at andre tager over.

Det gode vejr og og knap så hurtige greens, resulterede i flotte vinderscores i alle 3 rækker.

Vinderne blev:

A-rækken: Thomas Kofod med 20 point

B-rækken: Svend troelsen med 22 point

C-rækken: Mikael Andersen med 21 point

Tillykke med det nye hcp til alle tre.

Nærmest hul blev i dag: Holger Pedersen med 2,13 meter

Til sidst skal der lyde en påmindelse om at der er spisematch på næste tirsdag, d. 19/4. Man kan tilmelde sig frem til torsdag på Golfbox eller i herremappen i klubhuset. Man skulle jo nødig gå glip af denne meget traditionsrige spisematch som den første i sæsonen jo er.

Alle (herre) er velkomne.

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox

Vejret