Nyhed: Herredag 13. maj

Så fik vi rigtig taget hul på sæsonen med den første tællende 18-huls match. Som noget nyt i år blev det på generalforsamlingen d. 8. april vedtaget, at herredagene, hvor der spilles 18-huller, afvikles som en tællende turnering.

Premieren fandt sted 13. maj , hvor 56 spillere formiddag- og eftermiddag afviklede dagens turnering. Med en stor indsats fra adskillige IT- og Golfboxkyndige lykkedes det i løbet af aftenen at få alle dagens scores tastet ind i Golfbox, så dagens resultat nu fremgår heraf.

Du finder dagens resultat ved at gå på Golfbox.dk og ind i Klubturnering. Under fanebladet KALENDER findes de enkelte matcher og under ORDER OF MERITS kan du se pointstillingen i de 3 rækker.

Dagens vindere skal dog ikke slippe for hæderen ved at fremstå på denne side, så her er de:

A- rækken med 37 points: Bent Jørgensen

B – rækken med 39 points: Jørgen Malmgart

C – rækken med 37 points: Johnny Ransby

Nærmest hul: Bent Jørgensen med 1,73 meter

Efter den gode start fortsætter vi med tællende turnering d. 20. maj. Formiddagsholdet skal blot skrive sig ind i bogen som hidtil og eftermiddagsholdet vil blive guidet på dagen indtil vi finder den helt endelige form.

De manglende gavekort fra udlevering af månedspræmier d. 6. maj er nu til stede. Få dem venligst afhentet hos Jeff eller Kim, så vi kan få dem ud af verden inden næste præmieudlevering.