Nyhed: Herredag

Så blev den sidste af forårets tællende 9 hullers matcher afviklet, og det var i strålende solskin og med kun lidt skiftende vind.

Vi var 55 herre der havde valgt at deltage i dagens match. 17 om formiddagen og……ja resten om eftermiddagen. Jeg vil lige i den forbindelse sige at der om formiddagen ikke længere trækkes lod om hvem der er på hold sammen, og i hvilken rækkefølge man går ud, men at man skriver sig på listen efterhånden som man møder op, lige som om eftermiddagen. det skulle gerne give en mere flydende start. Det skal også lige tilføjes at formiddags afviklingen stadig er fra 9 – 11, men at herrerne kun har fortrinsret fra 9 – 10. Håber det giver mening.

Jeg har ikke skrevet resultaterne her på siden i år da alle, går jeg ud fra, kan gå på Golfbox for at se resultaterne og følge med i order of merits.

Undtaget er selvfølge nærmest hul konkurrencen, og vinderne af den skal selfølgelig nævnes her.

Nærmest hul:

Vinder d. 31.marts var: Bent Jørgensen med 5,5 meter ( tror jeg det var)

Vinder d. 7. april var: Tommy Sørensen med 6,73 meter

Vinder d. 14 april var: Kim Koefoed med 4,08 meter

Vinder d. 21 april var: Kenneth Achton med flotte 0,23 meter

Næste gang, som er d. 28. april, er der spisematch med gunstart kl.17. Her fordeles alle præmierne for den første måneds matcher. Madholdet bestemmer på dagen kriterierne for de 9 huller. Husk at tilmelde jer på golfbox .

Jeg vil også lige nævne sommerturen d. 6. juni, som går til Sorø golfklub.23862-665445

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig turen på golfbox. Så kom glad.

Til sidst vil jeg komme med en opfordring fra baneudvalget. Meld jer som hul ambassadør på et hul og hjælp på den måde med at holde vores bane i god stand. Der hænger sedler på opslagstavlen i klubhuset hvor det er muligt at skrive sig på. Jeg lover det gør ikke ondt. Det vil bare give os en endnu pænere bane.