Nyhed: Herredag 2/10

Dejligt golfvejr prægede denne eftermiddag, hvor små 50 mand havde valgt at bruge deres fritid på at få lidt motion, lidt øl, lidt pølse og en god potion leg med de små hvide/gule kugler.

Visse pindplaceringer var ret svære i dag, så det var kun de aller bedste spillere der formåede at lave en god score. Men ellers stod banen smuk og velplejet som altid.

Næste gang er sidste ordinære match, inden afslutnings spisematchen, og sidste chance for at score point til årsregnskabet. Det er stadig mange der kan nå op i præmierne, så det er bare med at komme ud og spille sin chance. Hvis man ønsker at se stillingen, ligger den som et link på herreklubbens side.

Og husk at melde jer til spisematch det er den sidste i år. Hold også øje med herreklubbens afslutningsarrangement, det er lige på trapperne

Dagens resultat:

Vinder af A-rækken: Jeff Glemø med 21 point