Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Herredag 23. september

Sæsonen i herreklubben nærmer sig sin afslutning. Næste tirsdag d. 30. september er sidste ordinære matchdag og tirsdag d. 7. oktober er der afsluttende spisematch, hvor vi runder sæsonen af med et traditionsrigt måltid. Tilmelding til dagen er i gang – tilmeldingslisten sidder i herremappen, så husk at få dig skrevet på. Sidste frist for tilmelding er ved matchen d. 30. september.

Når vi ser på banen og vejret er det næsten ikke til at forstå, at sæsonen nærmer sig sin afslutning. Matchen i dag, der havde tiltrukket 19 spillere om formiddagen og 30 om eftermiddagen,  blev afviklet i strålende solskin og det gav sig udtryk i pæne scores.

Dagens vindere blev:

A-rækken med 19 points:  Mikkel Wessel Larsen

B-rækken med 19 points.  Elvin Blumow

C-rækken med 18 points: Hans Otto Sørensen

Nærmest hul kom Mikkel Wessel Larsen med 0,66 m – han samler vist forråd til vinterens mørke aftener!

Årets pointhøst 23. september

peter lauge

Fri bane eller banelukning…

skaermbillede-golfbox