Nyhed: Herredag 27. maj

Endnu en flot herredag på banen med et stort antal deltagere i turneringen  – i alt 66 spillere formiddag og eftermiddag.

Rutinerne med indtastning af deltagere i dagens turnering og efterfølgende indrapportering af scores er ved at finde sin form.

Dagens vindere blev:

A-rækken med 34 points: Bent Jørgensen

B-rækken med 37 points: Bo Guldhammer

C-rækken med 35 points: Søren Bach jensen

Nærmest hul kom Jeff Glemø med 0,51 m – flot resultat !

Næste tirsdag d. 3. juni er der spisematch med gunstart kl. 17.00 og mødetid 16.30. Du kan endnu nå at tilmelde dig i Herremappen – sidste frist er søndag d. 1. juni.

Sommerturen til Kalundborg nærmer sig – den finder sted lørdag d. 28. juni. Opslag er opsat i klubhuset og lagt på hjemmesiden. Tilmeldingsliste er sat i Herremappen og tilmeldingsfrist er tir. 24. juni, men meld dig gerne i god tid.

Til sidst en løftet regelfinger:  Herrematchen om tirsdagen afvikles som en slagspilturnering og ifølge regel 7-1B må ingen spiller øve sig på banen før dagens runde.  Overtrædelse medfører diskvalifikation.