Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Herredag d. 1. oktober 2013

Efteråret har gjort sit indtog og herreklubben afviklede i dag sin sidste ordinære spilledag. Næste tirsdag d. 8. oktober er der spisematch og herefter holder herreklubben vinterpause.

Spillelystne golfere skal dog ikke miste modet; der er mange tilbud i klubben. Vinterbørnene og Søndagsbørnene har meldt deres ankomst og starter sæsonen ult. oktober – se mere herom på hjemmesiden.

Dagens match blev afviklet i smukt efterårsvejr med vekslende sol og skyer. Formiddagsholdet har tilsyneladende udnyttet vejret bedst, idet 2 af vinderscorende blev præsteret om formiddagen.

Formiddagsholdet omfattede 16 spillere og 37 spillere deltog om eftermiddagen – i alt 53 deltagere på herredagen, hvilket må siges at være ganske flot ved sæsonens afslutning.

Dagens vindere blev:

A-rækken med 20 points: Thomas Kofod

B-rækken med 22 points: Johannes Kristensen

C-rækken med 21 points: Peter Snedker

Nærmest hul kom Peter Skouborg med 0,58 m.

Spillesæsonen slutter næste tirsdag d. 8. oktober med spisematch, hvor der serveres de legendariske gule ærter. Har du ikke allerede tilmeldt dig denne klassiker, kan det nås endnu – tilmeldingslisten sidder i Herreklubbens mappe indtil søndag d. 6. oktober.

Matchen afvikles med samlet gunstart kl. 16.30, så der er mødetid sen. kl. 16.00.

Herreklubbens sæsonafslutning finder som tidligere annonceret sted tir. 5. november 2013 i Fun City Sport i Herlev. Vi starter spillet kl. 17.00, så der er mødetid sen. kl. 16.30.

Tilmeldingsliste sidder i herreklubbens mappe og tilmeldingsfristen er 15. oktober – gå ikke glip af denne hyggelige aften sammen med golfvennerne.