Nyhed: Herredag d. 11 juni

Solen skindede fra en skyfri himmel mens formiddags holdet fremturede i deres golf kundskaber på banen og efterfølgende på terrassen. Og det så også længe ud til at eftermiddags holdet skulle finde den høje factorcreme frem, men ca. 20 minutter i 3 trak et tungt skydække hen over banen, fra syd, og truede med at give os en ordentlig bløder. Men vejrguderne var os nådige og gav os det perfekte golfvejr uden for megen vind.

Vi satte i dag sæssonrekord i herreklubben, i det 69 herre, 18 om formiddagen og 51 om eftermiddagen , havde valgt at bruge en del af dagen på golfbanen. Dejligt at se så stort et fremmøde.

Det var en eftermiddag hvor mange ville hurtigt hjem og se landskamp, men set i bakspejlet var vi flere der var glade for at nyde en ekstra pilsner på terassen i stedet for at haste hjem og se et håbløst dansk landshold blive revet i stykker af Armenien. “Pensionsalderen nærmer sig Hr. Olsen”

Dagens resultater:

Vinder af A-rækken: Nicolai Bast med 38 point