Nyhed: Herredag d. 12.maj

Den hårde vind og de til tider spredte byger har sikkert holdt en del af herreklubben hjemme. Men der var alligevel 37 herrer der stillede op alligevel. Formiddagsholdet fik vand og eftermiddagsholdet fik vind. Der blev alligevel lavet et par pæne scores, som det kan ses på Golfbox.

Nærmest hul vinderne skal da lige nævnes her:

5. maj var det Lars Engel med 0,13 m

12. maj var det Erik Jensen med 2,57 m

Der er gået lidt ged i order of merits på Golfbox, da den nu er begyndt at tildele halve og kvarte point. Det vil blive forsøgt rettet så hurtigt som muligt.

Man kunne læse sidst at der ikke længere trækkes lod om starttiderne for dem som spiller om formiddagen. Det var ikke helt rigtigt forstået; Der trækkes stadig lod, og det foregår kl. 8.45. Men man kan altså godt deltage selv om man ikke er med i lodtrækningen, så kan man evt. lave en aftale med nogen om at gå ud lidt senere.

Husk at tilmelde jer sommerturen, d. 6. juni, på golfbox.