Nyhed: Herredag d. 15. april 2014

Så fik Herreklubben taget rigtig hul på sæsonen. I typisk aprilvejr med sol og frisk nordenvind gennemførte 50 golfherrer, heraf 16 om formiddagen,  sæsonens første match.

Mange havde tyvstartet ugen før, hvor der efter en 9-hullers runde d. 8. april blev afholdt den årlige traditionsrige generalforsamling. Der vil snarest fremkomme et fyldigt referat fra klubbens sekretær, men her skal kort nævnes et par beslutninger fra mødet.

* Der er kommet endnu et nyt ansigt, Kim Koefoed, ind i bestyrelsen. Kim har påtaget sig hvervet som kasserer og skal løfte den tunge arv efter Ole Nysum.

* Alle matcher i Herreklubben, der strækker sig over 18-huller ( fra 13. maj – 26. august ) er officielle matcher, hvor scoren skal indberettes. Bestyrelsen er ved at finde den praktiske løsning.

* Der spilles fortsat om måneds- og årspræmier. Månedspoints samles i den række ( A, B eller C ) hvor man starter måneden, medens årspoints samles i den række, hvor man starter sæsonen.

Dagens vindere blev:

A-rækken med 20 points: Bjørn Sørensen