Nyhed: Herredag d. 15 maj

Denne eftermiddag kom til at stå i de høje scores tegn og blev igen en eftermiddag med glimrende golfvejr. Der blev da også plads til lidt mallurt i bærget.

Guldkorn følger: Man går ud på banen i den rækkefølge man har skrevet sig op i bogen.  Er holdet ikke klar, når det er deres tur, lukker de automatisk det næste hold igennem.

Og hvor er det godt at vi i herreklubben har en evne til at diskuterer både skrevne og uskevne regler i en god kammeratlig tone. Men man er lidt i tvivl om hvad der lød højest: Bast seniors tårre der ramte gulvet eller bifaldet ved præmieoverrækkelsen. Begge del overdøvede i hvert fald den lavmælte snak om, hvor vidt den nye markise skæmmede eller pyntede på vores terrasse. Men som min kone sagde til mig forleden, da jeg var ved at klæde mig af for at gå i seng: ” Det gør ikke så meget at det ikke er kønt når bare det virker”

• Resultatet for aftenen blev som følger:

• Vinder af A-rækken: Jan Olsen med 36 point
  • Vinder af B-rækken: Kim Koefod med 39 point
  • Vinder af C-rækken: Tom Jensen med 41 point

• Nærmest hul: Jan Olsen med 1.14 meter (Rundet op fra 1133 millimeter)

Tillykke med de nye handicaps

Husk at næste tirsdag er spisematch, med gunstart kl 17.

En lille fugl har fløjtet om, at den årlige herretur, til Kallundborg, komer til at foregå d. 30 juni. Så sæt kryds i kallenderen.