Nyhed: Herredag d. 18. juni

Endnu en dag viste den danske sommer sig fra sin smukkeste side. Både formiddags- og eftermiddagsspillerne kunne nyde en spillerunde i strålende sol og uden generende vind. Banen tager sig rigtig flot ud for tiden og de gode forhold afspejlede sig i ganske flotte vinderscores.

Der var dog også spillere, der kom ind med færre points på scorekortet  –  og når man spurgte til årsagen fik den “djævelske” semirough omkring mange greens sin del af skylden. For tiden er det ikke kun på PGA-touren, at man kan se spillerne kæmpe med semirough’en omkring greens – det kan vi også i Albertslund.

Dagen havde atter et flot fremmøde med 20 spillere om formiddagen og 41 spillere på det sene hold.

Resultatet af dagens match blev:

Vinder af A-rækken blev Jonas Juhl med 40 points

Vinder af B-rækken blev Claus Behrndtz med 36 points

Vinder af C-rækken blev Johnny Lindberg med 39 points

Nærmest hul kom Tom Jensen med 2,45 m.

Tilmelding til næste spisematch d. 2 juli er i fuld sving. På næste tirsdag er tilmeldingslisten fremme igen, så husk at skrive dig på til en hyggelig aften i klubben.

Årets pointhøst 18. Juni