Nyhed: Herredag d. 24. juni

Det blev en dag med meget forskellige forhold for de 54 deltagere. Der var sol, der var regn, og der var lyn og torden. Der var flere hold der var nød til at afbryde runden mens uvejret stod på. Det drev heldigvis over og det var herefter muligt at spille runden færdig. Der blev i klubhuset talt lidt om hvad vi gør i den situation, hvor vejret spiller os et puds. Det er ikke noget vi har været ude for før, så vi holdt et lille møde i bestyrelsen efter matchen.

Vi har i herreklubbens bestyrelse besluttet at turneringen er gældende som en helt normal herrematch, da det efter uvejret var muligt at færdigspille runden.

Dagen vindere var:

A-rækken: Poul Bregendal med 40 point

B-rækken: Johnny Ransby med 38 point

C-rækken: Ole Skovgård med 32 point

Nærmest hul blev Flemming Petersen med 0,72 meter

Så er det ved at være sidste udkald hvis man vil med på  årets sommertur til Kalundborg på lørdag. Tilmeldingssedlen sider i herrebogen til og med onsdag. man kan også sende en sms til 31172839 med tilmelding senest onsdag kl 17.

Husk næste tirsdag er spisematch