Nyhed: Herredag d. 29. april 2014

Sommerens tidlige visit har sat sit præg på herredagen. Rekordmange, i alt 67 spillere , var mødt til dagens match, heraf 24 om formiddagen.  Scores var også helt i top, hvilket fremgår af vinderlisten.

Dagens skribent var så privilegeret at gå sammen med Ole Nysum, der scorede 4 par i træk og samlet 21 points for de 9 huller. Man får den tanke om det sublime spil skyldes lettelsen over at have fået løftet herreklubbens kassererjob af skuldrene. Man må så håbe, at det ikke har den modsatte effekt for den nye kasserer, Kim Koefoeds,  fremtidige score.

Dagens vindere blev:

A-rækken med 20 points: Jeff Glemø

B-rækken med 22 points: Tom Jensen

C-rækken med 21 points: Ole Nysum

Nærmest hul kom Rene Karlsson med 1,65m

Næste tirsdag d. 6. maj er der spisematch med gunstart kl. 17.00 og mødetid 16.30. Er du ikke allerede tilmeldt er der endnu ledige pladser i herreklubbens mappe – sidste tilmelding søndag 4. maj.