Nyhed: Herredag d.30 April

Herreklubben er nu kommet godt i gang med den nye sæsson, og den første spisematch nærmer sig. Der har hele den første måned været et flot fremmøde, hvilket må tilskrives den nyeligt oprettet starttid om formiddagen. Det er også godt at se at der er en del nye ansigter, velkommen til jer.

Husk at næste gang er spisematch og vi starter, med gunstart, kl. 16.30

Der vil efter spisematchen ske en regulering af handicap grupperne. Det sker fordi B-rækken er blevet for stor i forhold til A og C-rækken. De fremtidige handicap grupper vil så se således ud:      A-rækken SPH: 0-15, B-rækken SPH: 16-21 og C-rækken SPH: 22-54.

Alle der pga. reguleringen havner i en ny række, tager selfølgelig de opsparede års-point med over i den nye række.

Så til dagens resultater, som bød på temmelig gode scores:

Nærmest hul: Mikkel Wessel Larsen med 3.20 Meter

Vinder af A-rækken med 20 point: Rene Karlsson

Vinder af B-rækken med 23 point: Erik V. Pedersen

Vinder af C-rækken med 22 point: Claus Nielsen

Årets herretur kommer igen i år til at gå til Kallundborg, og det bliver i år d. 9. juni. Der bliver lagt  en tilmeldings seddel frem til spisematchen og vil efterfølgende sidde i herremappen.