Nyhed: Herredag den 3.7.

Ohhh hvilken herlig aften.
Vi oplevede faktisk at have medvind på alle huller. En spiller troede, at det var Jacob Haugaard der havde designet banen. Måske skulle bestyrelsen overveje noget her…?
46 mand oplevede dette fænomen. Det burde have været lang flere. Men altså en rigtig lækker sommeraften af de meget sjælne.

Der sad faktisk mange og fik en sludder efter spillet – i den lune aften som efterhånden blev køligere og til sidst blev markisen kørt ud og alt var godt… og helt som tænkt af de kloge folk, der opfandt golf og senere skaffede klubhuset, terrassen, øl-automaten og markisen. Rigtig godt tænkt.

Aftenens store samtaleemne var naturligvis ølprisen. Nogen har formastet sig til at sætte prisen op til samfulde 12,00 kr. Det er nok til at starte en revolte. Hvordan skal spillere kunne huske at tage både en 10-krone og en 2-krone med ud til automaten? Vi ved jo alle, hvor svært det kan være at få visse spillere derud i forvejen!! Nu skal de så også bevæbne sig med flere forskellige mønter….

Et andet grundlag for debat var naturligvis det der med scorekortene. Skal vi spille EDS – hvem skal score og indberette – hvad med kortet til Stig. Hvad med markøren og hvorlænge skal vi opbevare kortet – og hvad nu hvis min markør ikke har computer eller forstand eller ikke gider eller… eller…
Herreklubben står her som bølgebryder for det helt nye i golfen og klubben. Indberetningen af EDS-runder.
Faktisk vil Herreklubben gerne opfordre alle spillere til at spille EDS-runder hvergang. Det giver mere fair forhold hvis alle er velregulerede. Vi kan ikke forlange det men kan opfordre kraftigt.
Det er nu nok ikke så svært og alle skal snart få hånd i hanke med den situation.
En spiller går en EDS-runde og får markøren til at underskrive scorekortet efter runden – husk at skrive medlemsnummeret på også!!
Spilleren tager – foreløbig – kortet med hjem og indberetter antallet af slag via golfbox. (se under menuen: scores). Her noteres markøren medlemsnummer også.
Når spilleren har indberettet og godkendt får markøren en besked om at der ligger et kort til godkendelse. Først når markøren har godkendt kortet har spilleren et nyt handicap.

Herreklubben skal lige finde sine ben i det her. Hvordan gør vi med kortene til Stig og sådan…? Husk nu gode spillere – det er jo derfor I har den helt eventyrlige klubbestyrelse. De finder en solid, varig og sikkert (for dem selv) meget nem løsning. Der skal jo ikke gerne genereres mere arbejde ud af denne administrative ændring.

Nå skal vi ikke bare se at få fordelt nogle præmier og så ellers se at komme på ferie…:

Nærmest hul 1: Hans Otto Sørensen med 1,10 ½ (ja det stod der altså!!)

A-rækken: Ronny Saxkjær med 37 point Tillykke med det nye handicap
B-rækken: Jørn Bast med 35 point
C-rækken: Magnus Meyer (2.generation af en velkendt familie…) med 42 point (så mange point har 1. generation dog aldrig formået…) Tillykke med det nye handicap.

Der er ganske mange der skal ønskes tillykke med det nye handicap. Nemlig alle dem der spillede en EDS-er. og som har fortjent en lille erkendtlighed på 0,1 eller 0,2 point.