Nyhed: Herredag igen igen 14/7

Vejret kunne der ikke klages over, simpelhen fremragende. 49 herre var mødt op og der var lagt op til en gang god golf. Det kom der da også i form af et par gode runder her og der. Her vil jeg især fremhæve Nicolai og Jannik som kom ind med hver seks birdies på scorekortet. Pænt uden at være prangende ville de nok have sagt på Mors, men jeg synes nu alligevel det er en klapsalve værdigt  Her vil jeg også nævne Hans Otto, som åbeenbart ikke synes at hans spil fik nok opmærksomhed, så han valgte, i sit indspil, at sende en bold tværs over niende green og op på terrassen. Heldigvis kom ingen til skade, men det udløste da en del vittige bemærkninger, og om det kostede en omgang vides ikke.

Husk næste gang er det Spisematch, med gunstart kl. 17. Sidste øjebliks tilmeldinger kan indringes til Jeff på 31532839 senest Søndag

Dagens resultat:

Vinder af A-rækken blev: Nicolai Bast med 37 point

Vinder af B-rækken blev: Thomas Kofod med sølle 32 point, trods et stort antal deltagere.

Vinder af C-rækken blev: Rene Andersen med 37 point

Nærmest hul 1 blev: Nicolai Bast med 2.27 meter