Nyhed: Herreklubben 2014

Generalforsamling d. 8. april kl. 19.00

Ærede herre

Hvis ikke de kvidrende fugle, de grønne skud på træerne eller det lune martsvejr har fortalt at golf sæsonen er på vej. Så lad mig hermed slå fast:

SÅ ER DET NU.…. Er det ikke bare dejligt?

Det er tid til at banket rusten at jernene, slebet spikesne og strøget plusfours’ene. Heldigvis forholder det sig sådan at den milde vinter har fået flere til at holde formen ved lige, da banen har været spilbar en stor del af vintern. Så for de mere sarte gælder det om at vågne op af vinterhiet.

Vi starter som sagt tirsdag d. 8 april mellem 15 og 17 med en runde golf og herefter afholdes generalforsamlingen, omkring kl. 19.00

Generalforsamlingens indhold:

Som altid forholder bestyrelsen sig nøje til foreningens dagsorden i følge vedtægterne:

2. Formandens beretning
3. Kasseren aflægger regnskab
4. Forslag fra generalforsamlingen
5. Valg af bestyrelse

Eventuelle forslag fremlægges på selve generalforsamlingen.

Vi håber at Inge-lise har lyst til at varme lidt pølser og at øl/sodavands automaten er fyldt til bristepunktet. så skulle det være muligt at afholde et hyggeligt arrangement i god ro og orden.

Vel mødt og velkommen til herreklubben 2014

Herreklubben matchkalender kan hentes her: Herrekalender 2014