Nyhed: Herreklubben

Her kommer en lille update på de seneste aktiviteter i herreklubben.

Tirsdag d. 2 juni var en halvkølig fornøjelse om formiddagen og en rigtig våd og blæsende en om eftermiddagen. så de varme pølser smagte rigtig godt denne eftermiddag. Der var 33 tilmeldte og der kom trods det dårlige vejr et par gode scores i hus.

vinderne blev:

A-rækken: Mikkel Wessel med 37 point

B-rækken: Jørgen Malmgart med 35 point

C-rækken : Tommy Sørensen med 37 point

Nærmest hul kom Claus Behrndtz med 1,28 meter

Så blev det lørdag hvor årets sommertur blev afviklet. I år gik turen til Sorø Golfklub.

28 herre stod kl. 06.00 med missende øjne, en bitter i hånden og morgenfisen/disen i luften, og pakkede bussen til afgang kl. 06.15.

Morgenmaden blev indtaget med stor velbehag mens forventningen glæde summede i flokken. Og skuffede blev vi ikke. Vejret var, bortset fra lidt vind, perfekt. Banen var en ren fornøjelse at spille. Den var lidt krævende for bentøjet, da den var meget kuperet. Men med sin store variation og smukke scenarier var den en perle for øjet.

Efter runden blev der indtaget en kølig fadøl på terrassen. Efterfølgende blev der budt på frokost og efter det blev præmierne fordelt.

2015-06-06 14.33.06 HDR                 2015-06-06 14.33.13

Her er de heldige / dygtige vindere

2015-06-06 15.59.49

Denne bane kan så absolut anbefales og vi glæder os til at komme igen.

Tirsdag d. 9. juni, viste vejret sig igen fra sin gode side til en herredag.

35 var mødt frem, hvilket ikke var overvældende taget det dejlige vejr i betragtning. Der blev ikke desto mindre lavet et par rigtig flotte scores.

Vinderne blev:

A-rækken: Bo Christensen med hele 40 point

B-rækken: Erik Bast med 35 point

C-rækken Hans Otto Sørensen med 36 point

Nærmest hul blev: Niels Schrøder med 2,12 meter

Tillykke med de nye handicaps

Den 24. Juli har vi arrageret en tur til Harekær golfklub. Det er en fredag og vi har teetid fra kl.15. Efterfølgende er der middag i restauranten.

Turen er både for herre og damer. Man kan tilmelde sig på en seddel i klubhuset, og på Golfbox hvor den snarrest muligt vil komme op. der er plads til ca. 30 så det vil være efter først til mølle princippet.