Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Nyhed: Herreklubbens anden …

35 mand trodsede vejr og vind og blev faktisk belønnet med et nogenlunde hæderligt golfføre. Det var kun til sidst, at der kom lidt regn – sådan lige for at markere, at det egentlig er for tidligt at begynde sæsonen.
Det er da meget flot at være 35. Og det var ikke kun forhærdede Herregolfere der mødte frem – de var der selvfølgelig, men også spillere med langt mindre entusiasme var at finde på aftenens 9 huller.

Og det var dygtige folk, der troppede op. Scores er høje – pænt høje. Slet ikke, hvad man på dette tidspunkt på sæsonen ellers kunne vente sig. Hvis dette er et varsel om, hvad vi kan vente os, så ser det ganske vildt ud.

En del diskussion rundt om i golfklubben har gået på om Herreklubben har et socialt liv – eller om tiden er løbet fra den fælles afslutning på hver Herreaften. Af de 35 spillere, der deltog i aften, var de 23 stadig i klubhuset da præmierne blev uddelt. Ikke så skidt….
Herfra skal alle spillere selvfølgelig opfordres til at blive hængende lidt i klubhuset efter spillet. Det er, og har altid været en stor del af Herreklubbens formål, at være et sted,  hvor spillerne mødes med andre i klubben og relationer kan skabes og udvikles.
Pyhh det var lige ved at blive en smule filosofisk…. men meningen er god nok.
Husk at Herreklubben også lægger op til en unik blanding af spillerne, hvor det kun er et tilfælde, hvis man skulle komme til at spille med den samme spiller i to uger i træk… Den sidste lader vi stå et øjeblik…

Nå men der blev jo spillet en del golf, og denne aften fandt det veloplagte Madhold følgende vindere ud fra de afleverede scorekort:

A-rækken: Ronnie Saxkjær med 20 point
B-rækken: Erik Pedersen med 20 point
C-rækken: Michael Randrup med 24 point (Ubesejret i år..)

Nærmest hul: Bo Nielsen med 4,37 meterTryk her for at komme tilbage.