Præsentation af en sponsor

 

Vi anbefaler:

I vores område findes 2 adresser:
Herlev hovedgade 195, 2730 Herlev

Agenavej 39 B, 2670 Greve

Klik på billedet og se mere om denne sponsors tilbud.

Se alle sponsorer her

Bliv medlem

Nyhed: Herreklubbens første …

Så blev året endelig skudt i gang.

Nye bolde på rangen – for dem der nåede så langt – og en ny sæson for alle. Forventninger – glæde og ungdommelig kådhed – blandet med den dybe, lavt brændende, indre begejstring kunne nu endelig frigives til udfoldelse.
Der er nu ikke noget som at tage hul på en ny sæson. Faktisk har man nu næsten glemt alle de sædvanlige (dårlige) vittigheder og let hånlige bemærkninger, der øjensynligt er fast forankret til en runde golf i Herreklubben.  Lettere foruroligende og samtidig helt uundværligt.
Der var godt besøgt – og vores trofast pølse-mor var også på pletten.
Egentlig er Herrespillerne ikke klare over, hvor heldige de er: Pølse-mor og Villy var netop kommet hjem fra en længere udlandstur – i sydspanien – kun for at opdage at fryseren i containeren var gået i stykker og at de opbevarede pølser dermed var uspiselige – selv for Herreklubben. En lynhurtig aktion og et større udlæg kunne dog rette op på den tragiske situation og sørge for, at varme pølser med brød kunne indtages traditionelt. Tak for det.

Der blev spillet 9 huller – bemærk, at der ikke knyttes nogen bidsk bemærkning til dette sære fænomen – og det virkede som om flere spillere havde varmet godt op – hvis de da ikke ligefrem havde trænet. Eller var det et udslag af begynderlykke, der gjorde at scoren var ganske pæn…?
Skriverkarlen gik i bold med vinderen af B-rækken og af C-rækken + nr. 2 i C-rækken. Det var faktisk fantastisk, hvad de kunne præstere. Et 20 meter indspil på hul 2 – rammer midt på flagstangen (1 meter oppe) og bolden farer i hul. Et indspil på hul 5 går mindst 25 meter op i luften over søjlebøgen og lander 2 meter fra hullet. Efter flere provosoriske bolde gennem spillet på hul 4, hvor træer og rough er meget i spil, går spilleren derfra med en birdie. Imponerende at være med til…

Hvorom alting er: Det var dejligt at komme i gang og også rart, at se de mange, der var troppet op til sæsonstart.

Dagens præmier blev fordelt således:

A-rækken: Bo Christensen med 20 point
B-rækken: Per Lorentzen med 21 point
C-rækken: Michael Randrup med 25 point – på laveste handicap.

Nærmest hul: Søren Hedegaard med 2,1 meter.

Et madhold står klar til den kommende periode. Det er gamle kendinge, som med sans for tradition og god planlægning, vil føre Herreklubben gennem den kåde forårsmåned.

… og så var der ligesom varmet op til generalforsamling. Et af årets absolutte højdepunkter.

Et stort spørgsmål handlede om en udgiftspost i regnskabet på 180,00 kr. Det var tydeligt, at det var generalforsamlingen sidste år, der havde kostet den rørlige sum.
Var bestyrelsen klar til at påføre regnskabet endnu en udgift af ca. samme størrelse eller skulle de allesammen virkelig selv købe øl.
Resultatet vil alle kune se i regnskabet til næste år.

Referatet fra generalforsamlinegn kan ses her: fil Herreklubbens general 030412Tryk her for at komme tilbage.