Nyhed: Herreklubbens tredie…

Så blev vi alligevel 36 mand, selvom en betraktelig del af herreklubben havde valgt at residere i det spanske. Ganske pænt fremmøde på trods af at vejret ikke startede ud med at vise sig fra sin bedste side. Men efter at en koldfront med regn og slud var drevet forbi klarede det op og blev ganske pænt.

Og hvor er det dejligt at vi igen kan spille fra teestederne og at alle greens igen er åbne. Nu minder det igen om rigtig golf.  Ja eller….. det kunne det gøre i hvert fald. Rammerne er bare i orden mener jeg.

I dag var så forårets sidste herredag med 9 hullers match. Næste tirsdag er der spisematch og der spiller vi jo, som sædvanlig altid 9 huller. Der skal jo også være tid til at indtage den dejlige mad. Derefter starter vi op med 18 huler d. 1. maj.

Den opmærksomme hjemmeside læser vil sikkert have bemærket at der står 9 huller på årsplanen, men det bliver altså 18 huller. Så sørg for at komme afsted inden kl. 17 så vi kan blive færdige inden det bliver mørkt.

Ronnie og Søren lukker feltet af traditionen tro.

Og resultatet blev som følger:

• A-række: Mikkel Wessel med 19 point
  • B-række: Erik Pedersen med 19 point