Nyhed: Herreklubbens tur til Kalundborg Golfklub 9. junu 2013

En flot tradition blev holdt i hævd, da Herreklubben søndag d. 9. juni besøgte Kalundborg Golfklub. 30 morgenfriske spillere mødtes ved vores klubhus kl. 6.00 og da yderligere 5 spillere sluttede sig til i Kalundborg, var vi 35 spillere, der efter et herligt morgenmåltid, startede matchen kl. 9.00.

Herreklubben-Kal. busturen                 Herreklubben - Kal. golfspillet

Morgenafslapning i bussen                                                      3 kæmper på hul 14

Mange spillere havde spillet banen adskillige gange gennem årene og snakken gik lystigt om hvordan de enkelte huller skulle spilles. Mange talte om det frygtede hul 13 med et udslag på 135 m over søen, men match-komiteen havde været så venlige at ingen i “kold” tilstand skulle starte på dette hul. Hullet levede dog op til sit ry og kostede adskillige bolde. Efter afslutning af hul 9 var der en velfortjent drikkepause på terrassen, hvor ikke mindst cafeéns Leffe var et populært valg.

Herreklubben - Kal.  terrasse           IMG_6963

Kolde øl                                 og                                        varme fiskefileter

Efter 18 udfordrende huller, med bagni i strålende solskin, var det tid til endnu en øl på terrassen og den efterfølgende overdådige frokost, hvor en enkelt snaps sneg sig ned hos de særlig tørstige.

Dagens sidste store begivenhed var præmieoverrækkelsen. Pointene blev talt sammen, spillerne inddelt i 3 handicapgrupper og vinderne blev.

Laveste handicap:         Ronny Saxkjær

Mellemste handicap:    Thomas Kofod

Højeste handicap :        Rasmus Petersen ( chauffør )

Nærmest hul:                 Claus Behrndtz

Længste drive:               Poul Bregendahl

Som det fremgår af billederne var vinderne ovenud glade for de flotte præmier. Stort bifald til alle vindere, deltagere og til herreklubbens nye bestyrelse, der med dette første udenbys arrangement fik bevist, at de kan løfte den tunge arv.

Herreklubben - Kal. vinder 4              IMG_6965

Vinder lav. handicap                       Vinder mellemste handic.

IMG_6968              IMG_6969

Nærmest hul                                     Længste drive