Nykredit

Klik på billedet og se mere på denne sponsors hjemmeside.

Nyhed: Herrernes afslutning

Så blev der sat punktum for årets herreklub sæson, og det blev gjort på behørig vis. Menuen var som sædvanlig gule ærter med med svinekød, rugbrød, rødbeder, sennep og ikke mindst snapsen og øllet.

img_2160

Det er med sog i sindet at det blev meddelt at holdet omkring de gule ærter, efter rigtig mange år, trækker sig.

img_2163

De havde denne sidste gang medtaget en dygtig lærling, som i skrivende stund er ved at samle et nyt hold, så traditionen omkring den afsluttende spisematch ikke går tabt. det er vi rigtig mange der er glade for.

img_2167

Der blev ved denne lejlighed tildelt det afgående hold en lille erkendelighed i form af en kurv med godter. Den blev modtaget med et stort bifald.

Efter bespisningen var det tid til at fordele årets sidste præmier og reultaterne kan ses her: spisematch-d-11-oktober-2016

Husk herreklubbens afslutnings arrangement, som igen i år er nattegolf på vores egen bane, efterfulgt af en mørbradgryde og en enkelt øl eller vand. Det er d. 25 oktober kl. 18. Der er stadig få pladser tilbage. Tilmeldingen foregår via golbox.

Ellers er der bare tilbage at sige: Tak for i år og at vi ses til næste år når den nye sæson starter. Vi regner med at det bliver d. 28 marts. og den selvsamme dag vil vi også afholde den årlige general forsamling.